Ze.nl zoekt een stagiaire!

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Ze.nl is hét online vrouwenmagazine van Nederland, gestart in de zomer van 2007. De redactie bericht dagelijks over beauty, fashion, reizen, shownieuws, eten & drinken, seks & relaties en meer. Ze.nl is alleen op internet te bewonderen en probeert de moderne, jonge vrouw te voorzien van een dagelijkse portie infotainment.

Ze.nl is per direct op zoek naar een redactionele stagiaire voor minimaal 3 maanden (het liefst langer). Het gaat om een stageplek voor 40 uur per week in hartje Amsterdam.

Vind jij het leuk om artikelen te schrijven voor ons online vrouwenmagazine en mee te denken over de site? Heb je het lef om de straat op te gaan, reportages te maken en interviews te doen? Kun je zelfstandig werken, ben je creatief en neem je graag initiatief? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?
Een professionele, maar gezellige werkomgeving met een informele sfeer. Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën, een jong team om mee samen te werken en een stagevergoeding!

Stuur een mailtje met CV en motivatie naar Jet Wieske op jet@ze.nl. Voor meer informatie kan je ook altijd even bellen: 020-7109738.