WIN: Kaartjes Girls first concert

Winacties door Redactie Ze.nl

Het Girls first concert van Plan wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor meisjes wereldwijd. Bekende artiesten als Waylon, Glennis Grace, Giovanca, Xander de Buisonjé, Anita Meijer, DJ Miss Nine, Postman en vele anderen treden die avond belangeloos op. Het avondvullende programma wordt gepresenteerd door Daphne Bunskoek.

Girls first
Onder het motto ‘Girls first’ spant Plan zich in om de positie van meisjes over de hele wereld te verbeteren. Meisjes worden structureel achtergesteld en krijgen nog steeds minder kansen dan jongens. Ze krijgen minder te eten en moeten van jongs af aan werken, terwijl hun broertjes naar school gaan. Plan is ervan overtuigd dat gelijke rechten voor jongens én meisjes goed is voor alle kinderen, want juist meisjes hebben de kans om een einde te maken aan armoede. Als ze naar school gaan, verdienen ze later meer en kunnen ze beter voor hun kinderen zorgen. Ze werken dus niet alleen zichzelf uit de armoede, maar ook hun toekomstige kinderen en de rest van hun omgeving.


Plan zet zich met het Girls first concert in om meisjes wereldwijd gelijke rechten en kansen te geven. Kaarten voor het concert zijn nu voor €27,50 te koop via de site van Plan en in alle Primera-vestigingen, maar je kunt op Ze.nl entreebewijzen winnen!

Ze.nl mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor Girls first concert! Om kans te maken op een setje toegangskaarten, moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 26 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.