WIN: Sieradensetje YDELTUYT

Winacties door Ze.nl

Via via kwam ik op de webshop YDELTUYT terecht en wat ik zag, beviel me. Toen ik drie dagen later mijn bestelling (een ketting en twee paar oorbellen) in de brievenbus vond, was ik helemaal enthousiast. Wat een mooie spulletjes! Ze zien er superchic uit en het allerleukste is: ze zijn totaal niet duur!

Het oeroude Hollandse gezegde ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ gaat voor YDELTUYT niet op, het kan voor deze webshop namelijk niet uitgesproken genoeg zijn! Maar ook voor mooie klassiekere tassen en oorbellen kun je hier terecht.


YDELTUYT is opgericht door de 20-jarige studente Simone Zuurveld uit Groningen.  De website bestaat inmiddels iets langer dan een jaar en viel in het prille begin voornamelijk op doordat de shop werd opgemerkt door een aantal bekende nationale- en internationale modebloggers. Simone is dus goed op weg!

Ze.nl mag een aantal sieradensetjes weggeven! Om kans te maken het setje dat je op de introfoto ziet, moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

Vind je dit setje hieronder mooier? Ga dan naar onze Twitter, volg @Ze_nl en retweet ons bericht.


De prijsvraag loopt tot en met 18 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.