Lifestyle / Winacties
Winacties

Beautyenquête: win een beautypakket!

Uit de enquête die wij een tijdje geleden hielden, bleek onder andere dat jullie als lezeressen het leuk zouden vinden om meer over beauty te lezen. Dit komt goed uit! We hebben veel beautyplannen en leuke beauty-ideetjes in ons hoofd. Mede daarom zijn we erg nieuwsgierig naar jullie beautygedrag. Waar koop je je spullen en hoeveel geld besteed je aan beauty? Ook als je je hier niet zo veel mee bezighoudt, zijn je antwoorden welkom. We streven ernaar om iedere lezeres tevreden te houden! De enquête bestaat uit tien korte vragen, dus het kost maximaal twee minuutjes van je tijd.

Natuurlijk laten we ook deze enquête niet zomaar voorbijgaan: iedere respondent maakt kans op een fijn beautypakket! Een must-have voor iedere beautyliefhebber...

Let op: een drietal vragen komt jullie misschien bekend voor van de vorige enquête. Don’t worry, deze gegevens hebben we voor alle volledigheid nog een keer nodig.

De enquête is verder volledig anoniem, maar wil je kans maken op de prijs, vul dan wel even je e-mailadres in aan het einde van de enquête. Alvast ontzettend bedankt!

Klik hier om naar de enquête te gaan.