Online Favourites van: Sara

Cadeaus & hebbedingetjes door Sara
The Oatmeal
Deze site staat vol met ontzettend grappige comics over de meest uiteenlopende onderwerpen, onderwerpen waar ik mij vaak zeer mee kan identificeren. Ik lach me standaard kapot om deze strips en denk continue: 'waarom heb IK dit niet verzonnen?' Het is heerlijke 'verveel-vermaak'.

Niotfillem
Deze blog is van een Zweeds meisje dat sinds kort in New York woont. Al jarenlang post ze de meest prachtige foto's van haar leven, die bij mij ontzettend veel jaloezie opwekken. Wat een prachtige garderobe heeft ze, wat een feestjes, wat een visueel vreselijk mooi leventje! Haar blog is naast jaloersmakend ook heel inspirerend. Zo staan er heel handige tips op voor als je bijvoorbeeld naar Parijs, Berlijn of Londen gaat voor leuke kledingwinkeltjes en restaurantjes. En dankzij haar heb ik heel wat kledinginspiratie opgedaan. De blog in het Zweeds, maar met behulp van Google Translate is het allemaal prima te begrijpen.


Lifehacker
Ik ben gek op alles dat met internet en computers te maken heeft. Deze site is geweldig in het posten van blogs en linkjes over de meest uiteenlopende gadgets, webapps, programma's, sites en nog veel meer dingen die handig zijn in gebruik, leuk zijn om te hebben en interessant zijn om eens te bekijken. Zo postten ze laatst een handig lijstje van goede Google Chrome extensions, of tips waar je gemakkelijk files kunt uploaden. Maar ook hoe je met een simpele point and shoot camera professioneel uitziende foto's maakt en hoe je je huis goed warm houdt in deze koude wintermaanden. Handige tips om het leven, en dan vooral het digitale leven, makkelijker en leuker te maken.