Online favourites van: Roosmarijn

Cadeaus & hebbedingetjes door Roosmarijn

1. The Style Spy
Deze Canadese meidenwebsite vind ik erg leuk om te bezoeken. Je vindt er alles over mode en beauty. Ook erg leuk: elke week hebben ze een stijlinterview met een willekeurig meisje, deze rubriek heet: Girl of The Week. Ze hebben ook heel veel andere leuke rubrieken zoals: elke week de Gossip Girl-quotes (van de laatste aflevering) en Beauty Trends door mijn favoriete (internationale) visagiste Eman Aziz. Het leuke aan de site is dat het een heel persoonlijke indruk geeft, bijna als een blog. Regelmatig posten ze shopfilmpjes van één van The Style Spy-redacteuren. Ik neem er vaak een kijkje om inspiratie op te doen. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

2. We Heart It
Op deze vrolijke, girly fotocommunity plaatsen mensen van over de hele wereld hun plaatjes. Er zitten soms adembenemend mooie foto's tussen waaruit blijkt dat sommige bezoekers echt een talent hebben voor fotografie. Ik krijg altijd ontzettend veel inspiratie door het kijken naar de foto's en ik word er erg vrolijk van.  Sommige foto's hebben een echte boodschap (bijv. een bijzondere quote), andere plaatjes zijn gewoon ter vermaak. Je komt hier van alles tegen: van modefotografie tot een heus stilleven. Als je je registreert kun je ook stemmen per foto: je vinkt simpelweg het icoontje van het hartje aan.

3. Blog: Influence
Mijn persoonlijke blog is ontstaan als hobby naast mijn studie Redactie en Mediaproductie. Ik zocht een platform waar ik mijn schrijfstijl kon ontwikkelen en kon bloggen over wat ik wilde. Influence is ontstaan uit een behoefte en het is als het ware een mini online tijdschrift geworden. Ik blog graag over trends, nieuwe webshops, mode en beauty. Maar ik maak ook graag artikelen over reizen, restaurants en schrijf recensies over boeken. Mijn blog is constant in beweging en het is inmiddels echt mijn passie geworden. Ik steek er wekelijks ontzettend veel tijd in en streef ernaar om elke dag iets te posten. Influence is de blog voor vrouwen die een passie hebben voor mode, beauty en lifestyle en daar graag van op de hoogte worden gehouden. Ik blog nu ongeveer een klein half jaar en ik zie mijn blog groeien, toch hoop ik nog veel meer bezoekers aan te trekken.