WIN: Oh Oh Cherso op DVD

Winacties door Redactie Ze.nl

Sinds 2 september zorgden acht jonge ras-Hagenezen voor een regelrechte hype op televisie. Ruim een miljoen kijkers stemden elke donderdagavond af op RTL 5 om de avonturen van Jokertje, Barbie, Kabouter, Sniper, Little Princess, Matsoe Matsoe, Sterretje en Elize in de Griekse badplaats Chersonissos te volgen. Een paar weken woonden ze samen in een groot zomerhuis en leefden ze erop los. Dat betekende niet alleen feesten, maar ook hard werken.
 
De bloed-eigenwijze, jonge, ras-Hagenezen stonden garant voor heel veel echte Haagse humor, verbazing, passie, ruzie en veel plezier. Ze deelden lief en leed en feestten tot ze erbij neervallen. Je kunt nu keer op keer genieten van hun bizarre avonturen met deze dvd. 350 minuten Oh Oh Cherso-plezier!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Oh Oh Cherso weggeven. Om kans te maken op een dvd moet je de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 18 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!