WIN: Blu-ray SATC2

Winacties door Redactie Ze.nl

Van single girls naar vrouwen met vaste relaties: er kan een hoop veranderen in twee jaar. Maar de meiden ondervinden stuk voor stuk dat een stabiel leven soms zwaarder kan zijn dan dat ze van tevoren hadden gedacht. Sinds Carrie twee jaar geleden dan toch eindelijk in het huwelijksbootje met Mr. Big stapte, begint het langzamerhand toch aan haar geweten te knagen: beginnen ze niet te veel op een traditioneel getrouwd koppel te lijken?

Miranda heeft het ook al niet al gemakkelijk. Haar baas is een ontzettende zeikerd en ook nog eens heel vrouwonvriendelijk. Charlotte ondervindt dat het moederschap haar zwaarder dan ze had gedacht. En dan is er nog Samantha die zich in een persoonlijke crisis bevindt: ze ziet haar libido instorten doordat ze in de menopauze is beland. De vriendinnen besluiten samen een vakantie te boeken om even uit hun dagelijkse sleur te ontsnappen. Zullen ze hun problemen oplossen met de nodige dosis humor? After all, sometimes you just have to get away with the girls.

Sex and the City 2 is vanaf 10 november te koop op dvd en Blu-ray!

Ze.nl mag een aantal Blu-ray-exemplaren van SATC2 weggeven. Om kans te maken op een Blu-ray moet je de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 15 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.