Kadotip: De DoeGoodie

De DoeGoodie is een nieuw en verrassend kadoconcept van UNICEF. Geef iemand een DoeGoodie kado en doe tegelijkertijd iets goeds voor de wereld!

Met een DoeGoodie is goed doen heel gemakkelijk. Er zijn 29 verschillende DoeGoodies: voor elk moment en elk budget. Geef een jarige vriendin bijvoorbeeld drie muskietennetten. Die netten geeft UNICEF namens je vriend door aan kinderen die ze hard nodig hebben. Je vriendin krijgt een feestelijke envelop of mail thuis. Daarin zit de bevestiging dat de DoeGoodie onderweg is naar een kind. Vooraf kun je op de post of in de mail jouw persoonlijke boodschap voor je vriendin kwijt. Het is dus echt een cadeau op maat. 
 
"Met een DoeGoodie geef je een schattig pakketje dat symbool staat voor het kado dat een kind in een ontwikkelingsland krijgt," aldus Nicolette van Dam.

Om de introductie van de DoeGoodie te vieren geeft UNICEF 150 limited-edition DoeGoodie Bags uit (wees er snel bij, want op=op). DoeGoodies zijn sinds kort verkrijgbaar op www.DoeGoodies.nl, dus verras je familie en vrienden met een leuk en origineel kado.

Leuk om te krijgen. Nog leuker om weg te geven!