Leukste datingverhaal van Nederland

Single & daten door Redactie Ze.nl

Stefan van den Berg, managing director van Lexa.nl, vertelt: "Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze site 234 succesverhalen per week oplevert en eind oktober verwachten we ons 10.000ste succesverhaal van dit jaar. Dat zijn cijfers waar we erg trots op zijn. Het is voor ons tevens het bewijs dat Lexa.nl ook echt werkt."

Leukste datingverhalen online insturen
Op leukstedatingverhaal.lexa.nl kan iedereen zijn of haar leukste datingverhaal kwijt. Van verhalen over een romantische en originele eerste date tot aan een huwelijksaanzoek. De jury bestaat uit schrijfster Susan Smit, datingdeskundige Rhijja Jansen en Stefan van den Berg van Lexa.nl. De winnaar wint een unieke prijs voor twee personen: een 5-stedentrip naar de vijf meest romantische steden van Europa.

Online dating bracht buren samen
Inspirerende voorbeelden van datingverhalen zijn er genoeg. Bijvoorbeeld het verhaal van twee mensen die elkaar voor het eerst online ontmoetten en als buren al jaren naast elkaar bleken te wonen. En het verhaal waarbij een restaurant tot maar liefst 04.00 uur in de ochtend open bleef, om twee geliefden genoeg tijd te gunnen elkaar beter te leren kennen. Of het verhaal van twee jonge mensen die een woonafstand van ruim 200 kilometer voor lief namen en er twee uur reistijd voor over hadden om elkaar wekelijks te zien. Tenslotte het verhaal van twee exen. Na een scheiding kwamen ze elkaar weer na jaren online tegen en raakten ze opnieuw verliefd. 

Begin november zal Susan Smit samen met haar medejuryleden bekend maken welk datingverhaal de titel 'Leukste Datingverhaal 2010' verdient.

Heb jij een grappig/ontroerend/bijzonder datingverhaal? Ga dan snel naar leukstedatingverhaal.lexa.nl en win die prijs!