WIN: Bioskaartjes Red en DVD Sin City

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Tot voor kort waren ze het topteam van de CIA, maar omdat ze te veel geheimen kennen staan ze nu aan de top van de CIA-dodenlijst. Op de dag dat gewapende CIA-agenten het huis van Frank Moses binnendringen, blijkt dat die nog niets van zijn tijd bij de elite killers is verleerd. Frank schakelt met gemak zijn aanvallers uit en draait de rollen om. Hij ontdekt dat de nieuwe CIA-directeur (Karl Urban) het op zijn hele voormalige team voorzien heeft. Met zijn vriendin Sarah (Mary-Louise Parker) op sleeptouw brengt hij de gepensioneerde leden weer bij elkaar. Blij er weer eens flink tegenaan te kunnen, zetten ze al hun gezamenlijke kennis, ervaring en onvergankelijke teamspirit in om hun aanvallers steeds één stap voor te blijven. De reünie loopt uit op een onwaarschijnlijke operatie waarbij ze er niet voor terugdeinzen om in te breken in het CIA-hoofdkwartier.

Red draait vanaf 14 oktober in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de officiële filmwebsite op www.redmovie.nl.

Ze.nl mag enkele vrijkaarten voor Red en de dvd Sin City weggeven. Om kans te maken op twee kaartjes en de dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 24 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.