Maak je eigen Muts Have met Zeeman

Mode & trends door Micky

We weten allemaal nog wel hoe populair de Zeeman Boxer-campagne was. Als het aan Zeeman ligt, wordt de Muts Have-campagne wederom een succes. Zeeman: "We willen komend seizoen Nederland massaal aan het breien krijgen. Want zeg nou zelf, wat is origineler dan een zelfgemaakte muts of sjaal? Breien is weer helemaal in."

Brei-evenement 24 oktober
Zeeman speelt met de nieuwe campagne in op de trend om eigen kleding te breien en te haken. De aftrap van de campagne is op 24 oktober met een uniek brei-evenement in Leidsche Rijn. Om 14.30 uur start het gratis evenement onder leiding van host Nikkie Plessen. De brei-amateurs onder ons kunnen tijdens een workshop in no time leren breien. En je kan dan meteen meedoen aan de poging om het wereldrecord breien te verbeteren! Het huidige record staat op 935 mensen, maar Zeeman streeft naar 1200 mensen die een kwartier lang in één ruimte breien. Gaat dat lukken?

Begin nu! Download gratis breipatronen
Zeeman pakt de campagne goed aan. Zo kun je vanaf 1 oktober op zeeman.com gratis breipatronen downloaden voor een eigen Muts Have. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe jij een hippe muts of sjaal uit de speciale collectie kan breien. Aan de beginnende breier is ook gedacht, want op de website staan handige instructiefilmpjes. Ga aan de slag, kies je ontwerp en patroon en download meteen de shoplist. Kan jij echt niet breien en wil je toch een Muts Have? Maak dan gebruik van de zogeheten 'brei-request': vraag of iemand anders het voor je wilt doen via Hyves, Facebook, Twitter of e-mail.

Wil jij je inschrijven voor het grote brei-evenement? Ga dan naar zeeman.com waar je je kunt aanmelden. Let op: vol = vol.

En, ga jij beginnen met breien? Wie weet lopen we allemaal deze winter wel met onze hippe Muts Haves!