WIN: Boek Geknipt voor jou

Winacties door Redactie Ze.nl

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee uit de hand lopen. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

Chantal van Gastel (1980) werkt op een accountantskantoor en schrijft al haar hele leven. Eerder publiceerde ze korte verhalen in diverse tijdschriften. Nadat ze een schrijfwedstrijd van Yes magazine won, debuteerde ze in 2008 met een echte eigen boek. Door het grote succes van haar eerste boek maakt ze nu meer tijd vrij voor schrijven én trakteert ze zichzelf vaker op haar lievelingsbonbons.

Kijk voor meer informatie en interviews ook een op www.chantalvangastel.nl en chantalvangastel.hyves.nl.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Geknipt voor jou weggeven. Om kans te maken op het boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!