Lanvin meets H&M

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Wie is het?
Afgelopen week werden op verschillende plekken op internet filmpjes geplaatst die hints bevatten over de nieuwe gastontwerper van H&M. Er kwamen mannen aan het woord, maar ook vrouwen en de geruchtenmachine draaide op volle toeren. Tomas Maier van Bottega Veneta en Caroline Herrera werden genoemd. Er was ook sprake van meerdere gastdesigners. Eén naam werd opvallend vaak genoemd en vele modeharten gingen sneller kloppen bij de gedachte aan deze combinatie.

LANVIN.
Die laatste geruchten waren juist en uiteindelijk kwam daar dan toch het verlossende woord: Lanvin meets H&M dit najaar. Het Franse Lanvin, met ontwerpers Alber Elbaz en Lucas Ossendrijver, heeft voor H&M een dames- en herenlijn gecreëerd die dit najaar in de winkels ligt.

Lanvin, bekend om zijn prachtige materialen, oog voor detail en perfecte belijning, heeft voor H&M een collectie ontworpen die vooral de luxe kenmerken van het Franse modehuis meekrijgt. Hoe de collectie er precies uit gaat zien is nog even een vraag, maar dat het geweldig wordt is zeker. Vanaf 2 november krijgen we meer informatie en zal de collectie gepresenteerd worden in een speciale film op HM.com

De belangrijkste datum voor in je agenda is 23 november 2010, dan ligt de Lanvin-collectie voor H&M in zo'n 200 H&M winkels wereldwijd.