I Don’t wear a label, I AM the label

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De filosofie achter I AM is duidelijk en stellig.
Wat mij persoonlijk erg aanspreekt aan de visie van I AM is dat zij zich niet bezighouden met grootste reclamecampagnes maar de I AM-vrouwen zien als hun spreekbuis. De I AM-vrouw heeft een eigen visie, een duidelijke mening over kwaliteit van het leven en met oog voor detail.

De I AM-vrouw draagt geen merk, ze maakt het merk door haar eigen manier van combineren. Combineren is hét sleutelwoord van deze winter.

I AM Casual is opgebouwd uit een kleurenpallet van begeerlijke natuurtinten zoals honinggeel, cactusgroen, warme terra en diep inktblauw. Gedurfde stoffencombinaties en markante snits zijn ook deze winter weer I AM’s sterkste troef.

Zonder het draagcomfort uit het oog te verliezen is met I AM Cold een feestelijke collectie neergezet met aandacht voor luxe materialen en gedurfde belijningen. De formule is duidelijk: Gekleed, maar niet overdressed. Met ingetogen kleuren als indigoblauw, chocoladebruin en basis zwart wordt een serene sfeer neergezet. Satijnen details, wollen breisels afgewerkt met zilvermetaaldraad maken een feestelijk geheel.


I AM Eternal is een energieke en daadkrachtige lijn voor de stoere zelfbewuste vrouw. De combinatie die gemaakt is met denim en jersey dragen bij een duidelijke feelgoodcollectie waarbij je kunt kiezen voor een sobere of juist een hele opvallende creatie. Verschillende snits, wassingen en ander behandelingen maken dat elke jeans een geheel unieke stijl uitstraalt. Dikke truien, lang of kort, gecombineerd met vlotte prints geven een jeugdige positieve look.


Foto’s CO/motion
www.iam.eu