(te) Gekke shirts

Mode & trends door Redactie Ze.nl

I love Vondelpark
Een kleedje in de zon, een roseetje in je hand, vrienden erbij: in het Vondelpark is het altijd gezellig. Wil je iedereen laten weten hoe gek je bent op dit leuke park, dan is dit shirt iets voor jou! Hij is gemaakt van een lichte kwaliteitsstof en perfect voor elke gelegenheid. Draag 'm naar je werk op een ruige spijkerbroek, naar een première onder een colbertjasje of op een short naar het Vondelpark.

T-shirt met een boodschap
Het nieuwe kledingmerk J.F. Nash verkoopt shirts met een boodschap. Bij elke opdruk hoort een bepaalde gedachte. Deze gedachte wordt door middel van een korte film op de website kracht bijgezet. J.F. Nash werkt vanuit vraagstelling en nieuwsgierigheid. Via het ontwerp op een shirt hoopt het merk mensen aan het denken te zetten, te prikkelen en reacties uit te lokken.

Twitter T-shirts
Ben jij helemaal verslaafd aan Twitter en mag iedereen dat weten? Dan kun je nu een Twittershirt bestellen. Het shirt heeft korte mouwen en een Twitterprint aan de voorzijde met jouw Twitternaam erop. Zo kan iedereen zien hoe ze jou kunnen vinden...

The Fashionlist
Helemaal hip en nieuw in T-shirt-land is The Fashionlist. Dit merk maakt originele shirts voor de modebewuste vrouw. Er staat een jong en creatief team achter het merk. De ontwerpen van The Fashionlist zijn creatieve high fashion met een knipoog. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar Orange Babies. Hip en ook nog goed bezig, dus!

iPad T-shirt (zie introplaatje)
Wil jij elke dag weer iets anders op je shirt laten zien? Dit shirt bevat een plastic hoesje waar jij je iPad in kunt stoppen, zodat je elke dag weer een andere foto of video kunt showen. Misschien een beetje zwaar, maar het shirt is sterk genoeg.