STOER en BEHAAGLIJK en TEMPERAMENTVOL en SENSUEEL

Mode & trends door Redactie Ze.nl
STOER en BEHAAGLIJK en TEMPERAMENTVOL en SENSUEEL

Het lijkt erop dat we door alle drukke afspraken buitenshuis steeds meer behoefte hebben om ons te kleden in comfortabele kleding met een huiselijke snit.

Modemerk The Barn geeft een nieuwe dimensie aan het fenomeen “cocooning”

Cocooning staat voor een levenswijze waarbij men zich, al dan niet samen met de partner, knus terugtrekt in de huiselijke omgeving en zich afsluit van de buitenwereld.


The Barn biedt met haar thema “Home” een warme wintersymphonie waarbij natuurlijke, soepele materialen en vloeiende vormen zijn afgestemd op puur genieten in huiselijke kring.

De rustige kleuren grijs, beige, wolwit en grijsblauw passen helemaal in de sfeer van een knisperend haardvuur waarbij je heerlijk ontspannen de drukte van de dag kunt wegdromen.


Met het thema “Bohemian” creeert The Barn een scala aan combinatiemogelijkheden waarmee je altijd een persoonlijke stijl van vrijheid en niet te vergeten temperament uitstraalt. “Bohemain” kenmerkt zich door de kleuren aubergine, mijn favoriete kleur!, warmrood, mauve en oudroze . Met de kleuren mint, oil, pebble en tearose geef je het geheel een romantische touch. Stoere elementen met zachte verfijnde details beloven een gevoel van weemoed en schoonheid.


The Barn heeft in haar herfst/wintercollectie een grandiose combinatie weten te leggen tussen stijlen STOER en BEHAAGLIJK en TEMPERAMENTVOL en SENSUEEL.

foto's CO/motion
www.thebarn.nl