Ben jij Lisbeth Salander?

Media door Redactie Ze.nl

De Millennium-trilogie van Stieg Larsson domineert al jaren wereldwijd de bestsellerlijsten, er zijn over de hele wereld meer dan 30 miljoen boeken verkocht. En we blijven doorgaan met lezen: Mannen die vrouwen haten, De vrouw die met vuur speelde en Gerechtigheid namen de eerste drie plaatsen in van de bestverkochte spannende boeken in juni.

In oktober 2010 verwachten men 1 miljoen exemplaren te hebben verkocht van Mannen die vrouwen haten. Uitgeverij Signatuur grijpt deze gelegenheid aan om op zoek te gaan naar de beste Lisbeth Salander look-a-like!


Win weekendje Stockholm!

Lisbeth Salander is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende romanfiguur van deze eeuw. Als ingenieuze computerhackster met een fotografisch geheugen steunt ze journalist Mikael Blomkvist bij zijn zoektocht naar gerechtigheid, waarbij ze hem altijd een stapje voor lijkt te zijn. Ze laat zich nooit in de kaart kijken en ze is dwars, rebels, biseksueel, punk, hyperintelligent en wars van conventies.

Hoe doe je mee?
1. Maak een originele, goed lijkende digitale foto van jezelf als Lisbeth Salander.

2. Ga naar de fanpage op Facebook en upload je foto uiterlijk 1 oktober. Alle foto's kunnen doorgeplaatst worden op de Flickr-site van uitgeverij Signatuur, op www.uitgeverijsignatuur.nl en op de speciale actiepagina.

3. De bezoekers van de pagina kunnen stemmen op de volgens hen beste foto. Laat dus al je vrienden, familie en bekenden weten dat ze kunnen stemmen op jouw foto!

De inzender met de meeste stemmen wordt beloond met een weekendje Stockholm voor twee (incl. vlucht & hotelovernachting). De tweede en de derde prijs zijn een dvd-pakket van de films van de Millennium-trilogie.

De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.