Kate Middleton heeft dubbelganger

Celebs door Redactie Ze.nl

Kate Bevan zou zo de tweelingzus van de verloofde van de prins kunnen zijn. De Engelse lijkt als twee druppels water op Kate Middleton. Sterker nog: ze lijkt zelfs zo erg op de prinses dat ze besloot om haar baan als apothekersassistent op te zeggen en haar brood te gaan verdienen als de dubbelganger van de vriendin van prins William.

"Ik ging de deur uit om een broodje te kopen en onderweg werd ik al door vier mensen aangesproken," vertelt de verbaasde apothekersassistente aan de Engelse krant The Daily Mail.

Kate Bevan hoort al jaren van mensen dat ze erg op de vriendin van prins William lijkt, maar sinds de verloving lijkt ze overal te worden gezien als Kate Middleton. "Het is onwerkelijk," vertelt ze. "Bijna iedereen die de apotheek binnenstapt, zegt er wel iets over of blijft me in totale verbijstering met open mond aanstaren."

Maar om de kopie volledig geloofwaardig te laten lijken, moet Kate Bevan nog wel het één en ander bijschaven, zo volgt de Engelse lessen om het speciale Engelse dialect van de verloofde van William onder de knie te krijgen. De apothekersassistente voelt zich bijna als een echte celeb en geniet dan ook zichtbaar van alle aandacht. Zelf is ze sinds mei gelukkig getrouwd. "Mijn man lijkt meer op Harry dan William," vertelt ze. "William ziet er goed uit, maar hij is niet mijn type."

Kijk hier voor de foto's van Kate Middletons dubbelganger.