TIP: Star Bracelets van ILFN

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

I Love Fashion News is ruim een jaar geleden opgericht door Annic van Wonderen. En met succes, want de site heeft inmiddels zusjes als I Love Beauty News en I Love Baby News gekregen. Naast dagelijkse updates op het gebied van mode, vind je er ook een populaire webshop met hippe sieraden.

ILFN begon met de zogeheten Heart Bracelets: simpele armbandjes met een zilveren of gouden hartje en een gekleurd elastieken bandje. Nu zijn er ook leren versies en bovendien oorbellen en schattige kettinkjes met dit hartje te vinden. De opbrengst van drie gekleurde Charity Heart Bracelets gaat zelfs naar goede doelen: oranje (Orange Babies), rood (Nederlandse Hartstichting) en roze (Pink Ribbon). Een prachtig initiatief!

De armbandjes bleken een enorm succes en dus werd het tijd voor een opvolger: de Star Bracelet! Eind mei werd dit nieuwe hebbedingetje officieel gepresenteerd en sindsdien is ook deze in allerlei kleuren verkrijgbaar in de webshop, plus natuurlijk de bijbehorende ketting en oorbellen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten: een Heart of Star Bracelet met elastieken bandje kost slechts 4,95 en de ketting (in twee maten) maar 7,95 of 9,95. Hebben, hebben, hebben!

Neem snel een kijkje: ik ben zelf in ieder geval om en ben inmiddels in het bezit van een Heart Bracelet, Heart Necklace en Star Bracelet! Shop Ze!