WIN: Romantisch filmpakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Het jonge New Yorkse stel Sophie (Amanda Seyfried) en Victor (Gael García Bernal) geniet van hun vakantie in romantisch Verona, Italië. Zij van het idyllische stadje van Shakespeare's Romeo and Juliet en hij als aanstaand chefkok vooral van de lokale keuken. Sophie gaat er daarom vaak alleen op uit en stuit zo op een paar dames die brieven beantwoorden die op een muurtje in Verona worden geprikt - brieven waarin Juliet om liefdesadvies wordt gevraagd.

Sophie sluit zich bij hen aan en ontdekt een brief uit 1951. Het romantische verhaal over een niet gevolgde liefde raakt Sophie zo dat ze besluit terug te schrijven. Haar brief roept zoveel mooie herinneringen op bij de vrouw die 'm ooit in Verona (Vanessa Redgrave) achterliet, dat ze samen met haar kleinzoon Charlie (Christopher Egan) naar het zonovergoten Italië reist. Met z'n drieën gaan ze op zoek naar de verloren liefde waar ze zoveel jaar terug over schreef. Maar geen van allen kan vermoeden wat hun zoektocht naar romantiek hen zal brengen...

Ter promotie van de film Letters To Juliet mag Ze.nl een aantal romantische filmpakketten weggeven met daarin de dvd's: Serendipity, The Notebook en Down to You. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 27 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.