WIN: The Lovely Bones-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Susie Salmon is een mooi meisje van veertien jaar dat verkracht en vermoord wordt. Vanuit een wereld tussen hemel en aarde ziet ze hoe haar familie met het tragische verlies omgaat. Ook haar moordenaar houdt ze in de gaten, die op het punt staat opnieuw toe te slaan.

Susies vader vindt geen rust en gaat op zoek naar de moordenaar van zijn dochter, terwijl zijn vrouw steeds verder van haar gezin wegglijdt. Ondanks de afwezigheid van Susie schuilt er in het gezin toch een nieuwe kracht, die opnieuw de familiebanden sterker maakt. Vanuit de tussenwereld waar Susie zich bevindt, helpt ze haar familie de moordenaar te vinden, voordat ze verder naar hemel kan.

Een spannende film met een prachtig verhaal en een absolute sterrencast met onder andere Stanley Tucci, Mark Wahlberg, Susan Sarandon en Rachel Weisz.

Ze.nl mag enkele The Lovely Bones-pakketten weggeven met daarin de dvd, een shopper en een notitieboekje! Om kans te maken op dit pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 25 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.