TIP: Bedel-sieraden nog steeds trendy

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Maar we weten allemaal dat we niet meer baby hoeven te zijn voor een mooie bedelarmband. Tegenwoordig dragen veel meiden bedelsieraden, waaronder de bekende Pandora-armbanden. Bedeltjes voor dit soort armbanden zijn dan ook het perfecte cadeautje voor een lieve vriendin, je moeder of misschien wel lekker voor jezelf!

Bij de webshop Bedel-sieraden kun je uit meer dan 700 verschillende bedeltjes kiezen. Hier vind je dan ook de hippe, aparte en mooie bedeltjes voor onder andere de Pandora-armbanden. Maar ook bedeltjes van Pink Ribbon en antieke bedeltjes.

Mocht je gauw geneigd zijn om je eigen naam te vergeten, of wil je gewoon graag de voorletter van je vriendje aan je nek? Bij bedel-sieraden kun je ook het hele alfabet in strass-steentjes bestellen!

En voor degene die wil vasthouden aan vroeger: het welbekende lieveheersbeestje en dobbelsteentje zijn ook hier weer te vinden. Leuk als kraamcadeautje!  

Naast de ruime collectie van bedeltjes, heeft deze webshop nog een leuk voordeel: er zijn bedeltjes al vanaf 1,75 euro verkrijgbaar. En als je via iDeal betaalt, heb je je bestelling binnen 1 à 2 dagen in huis.