Trend alert! Dit zijn de allermooiste overknee boots

Mode & trends door Mozhda

Hoe maak je een fashion statement door zelfs de simpelste outfits te dragen? Trek overknee laarzen eronder aan. Zwart, beige of zebra patroon: it doesn’t matter. Deze laarzen maken je outfit compleet.

1. Brede stretch pu knielaarzen €42,00

Als je op zoek bent naar sexy én classy laarzen dan ben je hier aan het juiste adres. En laten we niet vergeten dat de boots super comfy zitten. Deze brede laarzen hebben namelijk extra ruimte om de voeten en enkels. Ze zijn dé redder in nood als je even outfitstress hebt!

Boohoo laarzen

2. Overknee laarzen €104,95

Opvallen? Dat is niet te vermijden met deze laarzen! Door de zebra printen tover je de simpelste outfits om in iets mega unieks. Voeg een vleugje originaliteit in je stijl toe en ga voor deze animalistic laarzen.

zebra laarzen

3. Josh V €145

We denken al snel aan de kleur zwart, wanneer we aan laarzen denken. Maar hallo, wordt het niet tijd voor een andere kleur? Feminine, feisty and furious: deze beigekleurige laarzen zijn precies wat jij nodig hebt voor een avondje uitgaan!

beige laarzen

4. Boots met wijde schacht €89,95

Met deze chocoladekleurige boots oog jijzelf net zo sweet. De laarzen zijn perfect voor je winteroutfits. We kunnen de bijzondere vorm van de hak niet over het hoofd zien. Het zijn dus dé laarzen die in jouw kast missen!

bruine boots

5. Scretch overknee laarzen met geribbelde plateauzool €54,50

Hoe blijf je warm in de winter én on fashion? Door deze prachtige laarzen te dragen! De lange lengte van de laarzen creëert een illusie dat jouw benen net zo lang zijn. En de kleur? We wisten al dat je zwart met elke outfit kunt matchen. We just love it.

boohoo laarzen