Nieuwe trend zomer 2010: klompen

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Op wolken lopen

Kramp aan je tenen Iedereen die wel eens klompen heeft gedragen weet hoe lastig het is. Als je ze een tijdje draagt, krijg je kramp aan je tenen en blaren aan je voeten. Klebber laat zien dat duurzaam design bijzonder comfortabel kan zijn. De houten zool is aangevuld met een gewricht van natuurlijk rubber. Hierdoor beweegt de zool mee met je voet. Alsof je op wolken loopt.

In de wolken
Het mag duidelijk zijn: bij watMooi zijn we erg enthousiast over de uitstraling en het comfort dit nieuwe merk. Maar, zoals je bent gewend van watMooi, zijn de producten ook gemaakt met zorg voor het milieu. De zolen worden gemaakt van bamboe dat in gecontroleerde bossen wordt verbouwd. Het leer dat wordt gebruikt is zonder schadelijke stoffen gelooid en de print wordt met een zeer milieuvriendelijke laserprint-techniek gemaakt.

Fashion tip
Combineer de klompen met een simpele jurk en vermijd folklore prints. Zo voorkom je dat je eruit ziet als een boerin.

Verantwoord hip

De filosofie van watMooi is de wereld een beetje mooier maken. watMooi verkoopt alleen merken die respect hebben voor mens, dier en milieu. watMooi bewijst dat verantwoorde kleding ook hip en trendy kan zijn!

www.watMooi.nl