100% Fashion 100% Groen... watMooi!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Grootste groene fashionsite

Na een loopbaan bij het Ministerie van Justitie besluit Joke Bom in 2006 het roer om te gooien en kiest voor een geheel nieuwe carrière in de duurzame mode en start deze webshop. Met watMooi laat Joke zien dat verantwoorde kleding ook hip en trendy kan zijn. watMooi is inmiddels de grootste groene fashionsite van Nederland.

100% fashion

Ze hebben merken gezocht die echte mode maken. Jonge vooruit-strevende ontwerpers met frisse nieuwe ideeën maar ook gevestigde merken met jaren ervaring. Fijne, draagbare kleding voor zelfbewuste vrouwen.

100% groen

watMooi zoekt mooie kleding met een goed verhaal. Alle kleding bij watMooi heeft iets extra's: grondstoffen worden biologisch verbouwd en eerlijk (fair-trade) ingekocht. Dat draagt beter en daar worden de mensen die het maken ook beter van!

Goede doelen

watMooi verkoopt verschillende merken die een percentage van hun opbrengst schenken aan een goed doel. Het assortiment van watMooi bevat ook producten van goede doelen zelf, zoals Proefdiervrij, Plan Nederland, en WSPA. Lopen volgens de laatste mode en tegelijkertijd anderen helpen. Leuker kan het niet, denken wij.


Zelf kiezen
Elk merk bij watMooi kiest zijn eigen manier om duurzame mode te maken. Sommige merken letten vooral op de mensen in ontwikkelings-landen, anderen labels proberen het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Volledig duurzaam bestaat nog niet, maar wij vinden het belangrijk dat er tenminste iets gebeurt.

Ook jij kunt kiezen om de wereld een beetje mooier te maken; elke keer als je een kledingsstuk koopt! Om je daar bij te helpen, zie je bij de producten icoontjes staan. Aan deze icoontjes kun je zien wat er bijzonder is aan het product.


Het team van watMooi
Het team van watMooi bestaat uit 5 mensen die helpen met de site en de klantenservice. watMooi verstuurt alle producten zelf vanuit het kantoor in Hilversum; zo weten ze zeker dat je krijgt wat er is afgesproken.

Overzicht

In 2008 behoorde watMooi.nl tot de finalisten van de Thuiswinkel Awards. In 2009 werd watMooi door de groene glossy Green.2 opgenomen in The Green.200, een lijst met meest duurzame bedrijven in Nederland.

In juni 2009 heeft Joke Bom de eerste duurzame modeshow tijdens de Arnhem Mode Biënnale georganiseerd. In september 2009 is Joke Bom opgenomen in de Viva 400; een lijst vol succesvolle, talentvolle, jonge vrouwen in Nederland.

Ze wil de Wereld een beetje Mooier maken!!!

Speciale vrOuw.nl-kortingsactie

Tot 1 juli 2010 geldt een vrOuw.nl-korting van 10%. Tijdens het bestelproces vul je de kortingscode WMVR in en de korting wordt automatisch verrekend.

www.watmooi.nl