WIN: Bioscoopkaarten Repo Men

Winacties door Redactie Ze.nl

In deze futuristische actiethriller verlengen en verbeteren mensen hun leven met behulp van moderne en dure mechanische organen. Deze organen zijn geproduceerd door het bedrijf The Union. Klinkt allemaal fantastisch, maar natuurlijk zit er ook een keerzijde aan dit verhaal. Als je je rekening niet betaalt, stuurt The Union de Repo Men op je af om beslag te leggen op hun goederen. De Repo Men maken zich verder niet druk of je het zonder dat orgaan wel of niet overleeft.

Remy (Jude Law) is de beste man van de Repo Men. Maar wanneer hij zelf na een hartinfarct een nieuw, mechanisch hart krijgt, kan hij deze niet betalen. Zijn voormalig partner Jake (Forest Withaker) moet achter Remy aan om beslag te nemen op het nieuwe hart van Remy.

Spannende film! En een leuk feitje: 'onze' Carice van Houten speelt Carol, de vrouw van Remy!

Repo Men is vanaf 3 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ze.nl mag enkele vrijkaarten voor Repo Men weggeven. Om kans te maken op twee kaartjes moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 7 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.