WIN: Sustilo-kleding t.w.v. 300 euro

Winacties door Redactie Ze.nl

Als je nou op zoek bent naar bijvoorbeeld zo'n tulband/haarband en je weet dat Ashley Olsen deze ooit droeg, klik je bij Sustilo.nl zo op de 'overige celebs'-button en voilà, daar staat je tul- of haarband. Ideaal, zeg ik je.

Of vond je dat oversized, witte T-shirt van Lauren Conrad zo mooi? Dit kun je dan weer vinden onder de speciale 'Lauren Conrad'-button.

Ach, zo simpel kan het zijn, je hoeft niet alle bladen uit te pluizen en je hoeft ook niet alle series keer op keer te bekijken om de stijl van je favoriete celeb onder de knie te krijgen. Je gaat gewoon naar Sustilo.nl en je vindt zo'n beetje de totale kledingkast van Whitney, Lauren, Mary Kate, Sarah Jessica en andere sterren!

    

En wat is nou het mooie? Ze.nl mag een geweldige prijs aanbieden: 300 euro aan kleding, vrij te besteden bij Sustilo.nl. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 31 mei. Door mee te doen aan de winactie meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.