Maak van je miskoop een topkoop!

Mode & trends door Eline_B

Ik heb het jurkje nooit meer aangetrokken, ik wil geen kledingstuk waarin ik 'grote tieten' krijg. Ik deed nog een poging om haar te redden met een "maar ik heb ook niet hele kleine borsten", helaas tevergeefs. Blijkbaar kan dit exemplaar mijn cupmaat niet aan... maar iemand anders zou er prachtig in uitzien. Met pijn in het hart borg ik het designstuk op om zo nu en dan even stiekem te gluren, maar weggooien vind ik zonde.

Tot ik werd geïntroduceerd met de site voor miskopen, mijnmiskoop.nl. Een site vol kleding van mensen die net als ik wel eens 'miskopen' hebben gedaan, maar voor anderen een echte must-have zijn. Alles is nog helemaal nieuw, want zo gaat dat met miskopen: je koopt het, maar draagt het nooit. Jassen, tops, jurken, tassen, schoenen.. alles! Allemaal te vinden op deze site. Eén groot walhalla vol kleding dat voor de één een enorme miskoop was, maar precies bij mij en jou past. Heerlijk, nieuw design zonder de torenhoge prijzen. Daar wil ik mijn jurk wel kwijt, zodat ik zeker weet dat een jongedame haar met glorie zal dragen.

ZE.nl is een samenwerking aangegaan met mijnmiskoop.nl, zodat al die mooie kleding en accessoires niet verloren gaan. ZE-lezeressen kunnen op onze site kijken naar de 'miskopen'. Heb jij nog iets in je kast liggen? Zet het op de site, dan heb je ook meteen weer kastruimte om goede aankopen aan te schaffen!