WIN: Kaarten The DreamMen Show

Winacties door Ze.nl

Patricia Paay haalt 11 en 12 juni de Engelse DreamMen naar Nederland. Deze show is op West End in Londen al jaren een gigantische hit! De Rotterdamse diva, die jarenlang in Londen woonde, werd na een bezoek aan de show van de heren zo enthousiast, dat zij er alles aan gedaan heeft om de heren begin juni naar Nederland te halen.

Patricia: "Tijdens een gezellige avond stappen met vriendinnen ontdekte ik daar in een nachtclub de zeer professionele, opzwepende, dampende, ondeugende, sidderende en sexy show met de DreamMen. Niet zomaar een show, maar eindelijk één met kwaliteit, heerlijke mannen en geweldige muziek. De mannen, speciaal geselecteerd voor deze show met de meest strakke en prachtige lichamen die ik ooit heb gezien, werkten eerder als topmodel, sporter, acrobaat en danser. Je kijkt je ogen uit tijdens de show. Niet alleen vanwege de fantastisch lekkere mannenlijven, maar ook vanwege de speciale lichteffecten, de spannende outfits. Je waant je gewoon in Las Vegas."

The DreamMen zijn in Engeland een ware sensatie. Niet alleen beroemdheden als de Spice Girls, Simon Cowell, Elton John en wijlen Prinses Diana zagen de show, maar ook miljoenen Britten konden de heren in vol ornaat op tv bewonderen in shows als X-Factor en Britain's Got Talent en verschillende bekende videoclips.

Patricia: "En na afloop kun je ook kennismaken met deze heerlijke mannen, even voelen aan die prachtige lichamen en uiteraard even met ze op de foto. Dit moet je echt meemaken." Kijk voor meer informatie op de website: www.dreammen.nl.

Datum: 11 en 12 juni
Aanvang: 20:15
Locatie: RAI Theater
Plaats: Amsterdam

Ze.nl mag enkele kaarten voor deze show weggeven (datum naar keuze)! Om kans te maken op twee kaarten moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 30 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.