WIN: Sex and the City 2-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Wat gebeurt er na het 'ja-woord'? Het leven van de meiden loopt op rolletjes, maar het zou niet Sex and the City zijn als er niet een paar verrassingen op de loer lagen... Deze keer in de vorm van een glamoureus, zonovergoten avontuur dat hen uit New York voert naar een van de meest luxe, exotische en levendige locaties, waar het feest altijd doorgaat en achter elke hoek een mysterie schuilt. Het is een ontsnapping die precies op het juiste moment komt voor de vier vriendinnen, die zichzelf zien belanden in -en zich verzetten tegen- de traditionele rollen van het huwelijk, het moederschap en nog veel meer. "After all, sometimes you just have to get away with the girls."

Sex and the City 2 draait vanaf 27 mei in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.sexandthecity2.nl!

Ze.nl mag vijf Sex and the City 2-pakketten weggeven met daarin zilveren oordopjes en nagelvijltjes. Om kans te maken op één van de vijf prijzenpakketten moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 30 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

© 2010 Warner Bros. Ent. All rights reserved.