Chill Out Spa

Ontspanning door Jet

Af en toe heb je gewoon wat ontspanning nodig. Dat kan zijn in de vorm van een boek lezen of een wandeling. Persoonlijk heb ik een wat duurdere voorkeur: massages! Olie op mijn huid in combinatie met sterke handen doen wonderen voor mij. Na afloop voel ik me altijd als herboren...

Toen ik werd uitgenodigd door David om in zijn gloednieuwe Chill Out Spa de unieke Mayan Massage te proberen, was ik dan ook snel overstag. David masseert al jaren onbekend en bekend Nederland (enkele vaste gasten zijn Angela Groothuizen, Inge de Bruin, Quinty Trustfull, Tom Sebastian, Albert Verlinde en Patricia Paay). Tijdens een reis in Mexico, belandde hij in de Maya-jungle waar hij een aantal jaar verbleef tussen de Sjamanen en Curanderes: vrouwelijke genezeressen. David maakte kennis met eeuwenoude helende kunsten uit de Maya-cultuur. Eenmaal terug in Nederland masseerde David tien jaar lang bij mensen thuis en opende hij in maart 2010 zijn eigen spa, waarin hij zijn kennis kon toepassen en combineren met ultieme luxe: Chill Out Spa.

Chill Out Spa is niet super groot, maar dat maakt de ruimte niet minder mooi. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Ik krijg een soort Nikki Beach-gevoel: de ruimte is overwegend wit en bijzonder stijlvol ingericht. Zo staat er een groot wit bed waar je op kunt loungen terwijl je wacht op je behandeling. Ik word hartelijk ontvangen door David met een heerlijk kopje thee en krijg wat uitleg, waarna ik een vragenlijst moet invullen. Vervolgens word ik meegenomen naar de behandelkamer waar ik plaats mag nemen op een heerlijk zachte massagebank.

Ik mag vandaag de Mayan Massage uitproberen, deze massage is door David zelf ontwikkeld en dus uniek (hij is ook de enige die deze massage geeft). Het bijzondere van de massage is dat deze nooit hetzelfde is, David voelt wat je die dag nodig hebt en past zijn behandeling daarop aan. Het is een full body-massage, dus werkelijk elk onderdeel van je lijf wordt onder handen genomen. 100 minuten lang worden mijn voetjes, benen, rug, nek, armen en hoofd verwend door de sterke en fijne handen van David. Hierbij gebruikt hij een heerlijk ruikende olie die me doet denken aan de Mayan-jungle. Ik word verrast als ik opeens warme stenen over mijn rug voel glijden, heerlijk! Als daar dan ook nog ijskoude stenen bij worden gebruikt, ben ik helemaal in heaven!

Maar de Mayan Massage is niet de enige behandeling die je hier kunt ondergaan, je kunt ook voor o.a. de Body Sculpture kiezen (een behandeling om permanent enkele centimeters kwijt te raken), voor een Oxygen Cocktail, facials, de Jetlag Therapy of de Pamper Me Fabulous-bahendeling. Genoeg keus dus!

David heeft als eerste locatie voor zijn Chill Out Spa gekozen voor het Apollohotel, maar is van plan om snel de wereld te gaan veroveren. Hij wil op de mooiste, meest luxueuze plekken ter wereld zijn Chill Out Spa vestigen en weet je wat: ik denk dat dat gaat lukken!

Chill Out Spa
Apollolaan 2
1077 BA Amsterdam
T 31 (0)20 5705758
M 31 (0)6 15227396
E david@chilloutspa.nl