WIN: Kaarten Musicalgirls in Concert

Winacties door Redactie Ze.nl

Op zoek naar Mary-finalistes Bente van den Brand, Simone Breukink en Angenita van der Mee presenteren vrijdagavond 28 mei samen met musicalsterren Jamai, Roy van Iersel, Casey Francisco én een twintigmans bigband een uniek concert dat bestaat uit de mooiste bigband- en musicalsongs.

Het publiek wordt meegenomen in de wereld van musicals, bigbandmuziek en Op zoek naar Mary Poppins, live bij dit unieke theaterconcert! De grootste musicalhits van Broadway, hits van Michael Bublé, Phil Collins en Tom Jones én Nederlandstalige musicalklassiekers passeren de revue.

Musicalgirls in Concert vindt plaats op 28 mei in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo. Het theaterconcert begint om 20.15 uur en kost 23,50 euro per persoon. Kijk voor meer informatie en tickets op www.shows-events.nl/musicalgirls.

Ze.nl mag enkele vrijkaarten voor Musicalgirls in Concert weggeven! Om kans te maken op twee kaartjes moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 12 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.