WIN: De Nationale Tijdschriftenbon

Winacties door Redactie Ze.nl

De Nationale Tijdschriftenbon is hét kado voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze. De Tijdschriftenbon is online te bestellen en besteden op www.tijdschriftenbon.nl. Er is keuze uit ruim 350 populaire tijdschriften zoals de Flair, Happinez, gezondNU, Mama, Buitenleven, Beau monde, Psychologie Magazine, Reizen, Yoga, Jan, Elsevier en nog vele andere tijdschriften én dagbladen. Gegarandeerd een leuk kado waar wekenlang plezier aan wordt beleefd! Het abonnement stopt automatisch, zodat de ontvanger nooit voor een vervelende verrassing komt te staan. En met waarden tussen de 10 en 50 euro is het bovendien ook een geschikt kado voor ieder budget.

Last minute
Tip: Je kunt de Nationale Tijdschriftenbon per post versturen, maar ook direct uitprinten. Zo heb je zelfs op het allerlaatste moment nog hét perfecte kado!

Een verantwoord kado!
De Nationale Tijdschriftenbon is niet alleen een erg leuk kado, maar ook nog eens heel verantwoord. Uit onderzoek is gebleken dat lezen stressverlagend werkt. Zo kan zes minuten lezen het stressniveau al met 68 procent verlagen (bron: Britse Marie Claire). Verklaring hiervoor is de concentratie die bij lezen wordt vereist. Wanneer de aandacht nodig is bij het lezen, is er immers even geen aandacht voor andere zaken. De afleiding door het lezen zou niet alleen een rustiger gevoel geven in het hoofd, maar eveneens een positief effect hebben op spanningen in spieren en het hart. Een extra reden dus om de Nationale Tijdschriftenbon kado te geven of om jezelf mee te verwennen!

Persoonlijk
Je kunt de Nationale Tijdschriftenbon per post naar jezelf of naar de ontvanger laten versturen. Kies je ervoor om de Nationale Tijdschriftenbon gelijk naar de ontvanger te laten versturen, dan kun je een leuke persoonlijke boodschap toevoegen.

Meer weten? Bezoek de website: www.tijdschriftenbon.nl.  

Ze.nl mag een aantal Nationale Tijdschriftenbonnen weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 9 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.