WIN: Horloge van TooLate

Winacties door Redactie Ze.nl

Een jonge Italiaanse ontwerper gaf de TooLate-horloges de juiste Italiaanse stijl en flair en heeft het uurwerk omgetoverd tot een must-have voor iedereen die houdt van kleur, design en fashion..

In Italië zijn de TooLate-horloges een ware hype. Inmiddels worden ze verkocht in meer dan twintig landen in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. TooLate krijgt nu ook in Nederland vaste voet aan de grond. De trendy horloges worden verkocht in fashion-, cadeau-, concept- en designshops.

Het strakke en hippe horloge met een siliconen rubberen bandje zorgt ervoor dat je altijd 'fashionably late' bent. De horloges zijn shockproof, waterproof tot tien meter diep en gemaakt van siliconen rubber. Dat krijg je dus moeilijk stuk. Het uurwerk is bovendien verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren, verspreid over drie lijnen: Original, Glow in the Dark en Acid. Een fashionitem dat uitstekend  bij elk denkbare gelegenheid past!

Ze.nl mag vijf van deze gave horloges van het model Original weggeven! Als je wint, mag je zelf de kleur kiezen. Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.