WIN: Seksspeeltje Sqweel

Winacties door Redactie Ze.nl

De Sqweel, die sinds kort exclusief verkrijgbaar is bij Zoemmm.com, maakt zijn opmars in Europa. De unieke 'tongetjes' in het apparaatje zijn gemaakt van zacht en flexibel siliconenmateriaal, wat voor een zeer aangename en verrassende stimulatie zorgt. Het voelt zacht en lief aan.

Houd deze plastic lover met de uiteinden van de tongetjes tegen je aan en laat dit apparaatje verder zijn werk doen. De intensiteit kan veranderd worden, dus je kan  zelf bepalen wat je het fijnst vindt. Het apparaatje ligt goed in de hand en kan gedraaid worden, voor de lekkerste en comfortabelste stand.

Om het nog meer naar de zin te maken kun je glijmiddel gebruiken van Eros. Als je de Sqweel eenmaal gebruikt, wil je vast niet meer zonder...

Ze.nl mag in samenwerking met Zoemmm.com een aantal Sqweel-vibrators weggeven t.w.v. 49.50 euro, inclusief een flacon glijmiddel! Om kans te maken op deze plastic lover, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 19 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.