WIN: Ydence-kledingpakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Ydence is er voor meiden en vrouwen die graag hun garderobe completeren met luxe items als 100% zijden jurkjes en tops, jasjes en blouses. "Kleding die je ziet in series over rich chicks, zoals The Hills of de film SATC The Movie 2, van zware kwaliteit en toch nog voordeliger dan bij Zara en H&M, dat is de gedachte achter de kleding, schoenen en accessoires van Ydence.nl," zegt de jonge Lara.

Lara kwam op het idee voor haar eigen merk doordat ze in haar netwerk veel meiden hoorde klagen dat luxe kleding zo prijzig is. "Zelfs bij H&M en Zara betaal je meer dan 100 euro voor een zijden jurkje en dan is het niet eens 100% zijde. Ik zag een gat in de markt. Ik ben al een tijdje actief als mode-ondernemer en studeer Logistiek & Economie. Daardoor weet ik dat luxe kleding prima betaalbaar kan worden verkocht. Je kunt chique stoffen van zware kwaliteit, zoals pure zijde, 100% wol en ragfijne jerseys voordelig inkopen als je maar de juiste adressen kent. En als je de productie- en distributieketen zo kort mogelijk houdt, scheelt dat ook heel erg in de kosten. Op deze manier heb ik Ydence ontwikkeld. Kleding van topkwaliteit tegen fijne prijsjes, die ik exclusief via Ydence.nl verkoop."

De collectie wordt doorlopend uitgebreid en vernieuwd. En ook al zijn de prijzen laag, de service is er niet minder om. Lara: "Wij proberen binnen één werkdag te leveren en bieden iedere bezoeker van onze site persoonlijke service. Ook maatwerk is mogelijk, er is elke dag contact met onze leveranciers en wij verzamelen de suggesties van onze bezoeksters."

Let op: Ydence geeft de lezeressen van Ze.nl 15% korting op hun bestelling! Bestel snel en gebruik de kortingscode ydence01!


Ze.nl mag een kledingpakket weggeven met daarin: Top Hayden Pink t.w.v. 27,95, Cardigan Jady Blue t.w.v. 29,95, Top Off-shoulder White t.w.v. 24,95 en Bangle set t.w.v. 8,95! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 18 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.