TIP: Cathy Kelly - Eens in je leven

Media door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Ingrid Fitzgerald heeft haar man David, de eigenaar van Kenny's Warenhuis, dag en nacht terzijde gestaan. Ook heeft ze kans gezien zelf een glanzende carrière op te bouwen. Op een dag ontdekt Ingrid een geheim dat haar wereld op zijn grondvesten doet schudden.

Natalie Flynn is de huisgenote van Ingrids dochter Molly. Terwijl de liefde plotseling haar leven binnendringt, begint de moederloze Natalie vragen te stellen die ze nooit eerder durfde te uiten. Maar zullen die haar helpen om erachter te komen wie zij werkelijk is?

Charlie Fallon vindt het heerlijk om op de cosmetica-afdeling van Kenny's te werken. Tot het gerucht haar bereikt dat het voortbestaan van het warenhuis wordt bedreigd. En het lijkt wel of de baas zich daar helemaal niets van aantrekt.

Star Bluestone is een eigenzinnige, spiritueel ingestelde vrouw. Ze verkoopt haar prachtige wandkleden aan Kenny's warenhuis. De geheimen van velen zijn veilig bij haar, want Star weet uit ervaring dat je de belangrijke dingen in het leven moet koesteren - en dat de kans op het ware geluk maar eens in je leven voorbijkomt.

Hier vind je meer informatie over het boek!

Nieuwsgierig geworden? Bestel Eens in je leven heel gemakkelijk online bij Bol.com.

Eens in je leven
Cathy Kelly

ISBN: 9044325728
Prijs: 17,90
Uitgeverij: The House of Books