Ze.nl barst van bowlingtalent

Vrije tijd door Marieke_B

Bijna alle meiden die voor ons schrijven waren op een zondagmiddag in februari van de partij. We verzamelden bij Knijn Bowling in Amsterdam waar de stoute (bowling)schoenen werden aangetrokken en de banen verdeeld. Het team van Ze.nl besloeg maar liefst vier banen naast elkaar, dus je snapt: één groot gezellig kippenhok. Dat we ook zouden discobowlen was ons toen nog niet bekend, dus hilariteit alom toen alle lichten doofden, de gekleurde discolampen aangingen en er gezellige muziek uit de speakers schalde. De avond kon toen al niet meer stuk!

Schrijfster Sanne bleek een toptalent: op baan 1 gooide ze de ene strike na de andere spare. En dat alles heel nonchalant, alsof ze nooit iets anders doet. Chantal volgde haar op die baan op de voet, maar kon haar toch niet bijhouden... Op baan 3 ging Micky als een speer, gevolgd door Marcella die ook bowlinggaves bleek te hebben. Bij Aefke ging het op baan 2 minder voorspoedig; zij gooide helaas zo weinig kegels omver dat ze licht wanhopig naar me toe kwam met de vraag: "Ik word toch niet ontslagen hè, vanwege mijn gebrek aan bowlingtalent?!"

Het uur bowlen was zo om; time flies when you're having fun, zeggen ze altijd... Nou, die 'fun' hadden we zeker! Op alle banen werd fanatiek met elkaar meegeleefd: high fives over en weer, veel gejuich en ook bemoedigende schouderklopjes op momenten dat er weer eens een bal in de goot ging. We hielden onze Twitter-volgers bovendien op de hoogte onder de hashtag #zebowlt en kregen ook daar leuke reacties op!

Na al dat bowlinggeweld hadden we natuurlijk honger gekregen en konden we gelukkig aanschuiven in het mooie restaurant van Knijn. Twee lange tafels waren voor Ze.nl gereserveerd en heerlijk eten werd vervolgens opgediend: spareribs, satéstokjes, kippenpootjes, salades, frietjes, gepofte aardappels met de nodige sausjes en stokbrood met kruidenboter. We gingen ons te buiten aan al dit lekkers en kletsten ondertussen wat af; het is heel leuk om elkaar beter te leren kennen naast al dat mailcontact dat er altijd al was.

Vooral voor ons als vaste redactie is het super om te zien dat het klikt binnen 'onze' groep meiden en dat iedereen zo ongelofelijk enthousiast en betrokken is. Dit uitje organiseerden we dan ook om hen te bedanken en te laten zien dat we hun inzet ontzettend waarderen. Zonder hen zou Ze.nl niet zo mooi en groot zijn!

Nadat iedereen de buikjes rond had gegeten, was het tijd om op huis aan te gaan. Het was absoluut een zeer geslaagde avond en er komt over een tijdje vast en zeker een vervolg.

Ze.nl crew: bedankt!

Liefs,

Marieke
Hoofdredactrice