WIN: Nachtje slapen in wijnvat

Winacties door Redactie Ze.nl

Lindemans is een van de oudste wijnbedrijven in Australië en het grootste Australische wijnmerk in de wereld. De expertise in wijn-maken proef je! De filosofie van de oprichter van Lindemans wijnen, Dr. Henry J. Lindemans, is het maken van wijnen waar je elke dag van kunt genieten. Het mooie is: je kunt deze heerlijke wijnen gewoon bij de Albert Heijn kopen! 

Het uitje
Wijnvaten werden vroeger gebruikt om de wijn in te laten rijpen, na het gestampvoet en gedans werd er 15000 liter in zo'n vat gegoten. En dan was het wachten geblazen, met als resultaat de overheerlijke wijnen. In hotel De Vrouwe van Stavoren, in het Friese stadje Stavoren, kun je in zo'n wijnvat slapen!

De 'kamers' in het hotel zijn ingericht met een televisie, telefoon, douche en toilet. De sfeer en de ambiance van het hotel brengen je helemaal tot rust en natuurlijk kan de wijn niet ontbreken. Bij binnenkomst krijgen jullie een heerlijk flesje wijn van Lindemans aangeboden.

In samenwerking met Lindemans wijnen mag Ze.nl dit ontzettend gave uitje weggeven. Als je hebt gewonnen, mag je zelf een dag kiezen (uitgezonderd weekenden) om met je vriend, een vriendin of ander gezellig gezelschap in een wijnvat te overnachten.

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 april 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.