Fijne must-have gadgets

Cadeaus & hebbedingetjes door Eline_B

De Gesture Cube
Deze gadget zorgt ervoor dat je elke dag op de hoogte kunt blijven van het nieuws, het weer en elke andere informatie die je maar wilt hebben. Ook kan het je muziek afspelen en je eigen foto's bekijken. De 3D-kubus werkt geheel op beweging, je hoeft de gadget niet aan te raken en dus blijven de vieze vingers weg. Veel van wat de iPhone, iPad en de BlackBerry kunnen (behalve bellen), kan deze kubus ook en misschien nog wel beter door de 3D-uitvoering. En de kubus staat ook gewoon leuk in je huis.

Dit apparaatje is (nog) niet te koop, maar is het geduld waard, met de technologie van nu moet het et doen zijn namelijk! Kijk naar het filmpje om te zien hoe fantastisch de Gesture Cube werkt.

Casio Baby-G horloge
De zomer komt eraan en de jurkjes kunnen weer uit de kast, maar ook de accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken. Baby-G komt met verschillende horloges die passen bij de trends van deze zomer. Niet alleen stralen de horloges elegantie en stijl uit, ook zijn ze multifunctioneel - wekker, waterproof, data en nog veel meer - en de bergkristallen die subtiel zijn geplaatst laten je pols schitteren. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en lila, zwart en roodgoud en blauw met geel. De prijs voor deze hippe horloges ligt tussen de 80 euro en 150 euro.

De 8" Sony notebook
Deze kan niet ontbreken in dit rijtje. De Sony Vaio (notebook) is er nu zelfs in een heel klein formaatje van 20 centimeter lang. De superkleine notebooks passen net niet in onze binnenzakken. Het is een volwaardige laptop die draait op Windows 7 en ongeveer een halve kilo weegt. Gemakkelijk mee te nemen in onze tas dus. Heerlijk voor in de trein en als je niet te veel wilt sjouwen. En ook nog verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat we wel goed voor de dag komen. Hier kun je deze stijlvolle Sony laptop bestellen!

De Xylobooks
Deze notitieboekjes zijn van hout en zijn echte wannahaves. Niet alleen zijn ze ontzettend verantwoord vanwege de materialen (alles is afbreekbaar), ook is elk notitieboekje uniek. De xylobooks zijn limited en je kunt kiezen tussen verschillende houtsoorten: kers, donker en licht. En als je de 128 pagina's volgeschreven zijn, dan kun je ze eruit halen en het boekje terugsturen voor een nieuwe set papier.
 
En de makers hebben nog ergens aan gedacht. Doordat de kaft (het hout dus) hard is, kun je het overal voor gebruiken en kun je altijd en overal schrijven of tekenen. De kosten? Voor 45 dollar heb je een xylobook, kies je favoriete kleur, bestel en je hebt voortaan een handig notitieboekje, die je altijd kan blijven gebruiken.    

De Mirror Cube
De rubiks-puzzel is weer terug, alleen dan in een wel heel hippe uitvoering. De mirror cube ziet er niet alleen leuk uit, maar geeft je ook uren vermaak. De kubus bestaat uit ongelijke blokken, afgewerkt met spiegelplastic. Nog fashionable ook dus! Het is dus niet zo dat we de kleuren bij elkaar moeten zoeken, maar we moeten ervoor zorgen dat elk blokje op de juiste manier verbinding maakt met het andere blokje. De ouderwetse kubus in een nieuw jasje: altijd goed. De nieuwe rubiks is al voor 13,95 euro te koop.