WIN: Pakket romantische dvd's

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Na ruim 45 jaar huwelijk is het vuur nog lang niet op tussen de beroemde Russische schrijver Leo Tolstoy (Christopher Plummer) en zijn vrouw, gravin Sofya Tolstoy (Helen Mirren). Soms is het vuur zelfs iets te heftig, want de laatste tijd lopen hun opvattingen steeds verder uiteen. Tolstoy wil een eenvoudig leven zonder bezit terwijl Sofya enorm hecht aan haar adellijke bestaan. Ze wijt het idealisme van haar man aan Chertkov (Paul Giamatti): de strenge leider van de groeiende groep Tolstoyanen. De strijd tussen de gepassioneerde Sofya en de bevlogen vertrouweling neemt een nieuwe wending met de komst van Tolstoys nieuwe assistent, de naïeve Valentin Bulgakov (James McAvoy). Die wil alleen maar een zuivere volgeling zijn en is zich niet bewust dat hij de spil wordt van alle intriges. Hij is vooral in verwarring dat Tolstoy zelf niet de perfecte Tolstoyaan is en worstelt met zijn verboden gevoelens voor de mooie Masha. In plaats van een leerschool ontaard huize Tolstoy in een strijdtoneel waarbij het machtsspel tussen waardigheid, idealisme, trots en liefde uitloopt op een hartverscheurende climax.

The Last Station is op dit moment genomineerd voor onder andere twee Golden Globes en vijf Independent Spirit Awards. Helen Mirren won de award voor Beste Actrice op het Rome Film Festival.

Ze.nl mag enkele dvd-pakketen met daarin The Notebook, Chocolat en Coco Avant Chanel weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 28 februari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel The Notebook, Chocolat en Coco Avant Chanel dan online bij bol.com!