WIN: 'Bekentenissen van een gigolo'

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Ontmoet Golden; adembenemend mooi, charmant en zeer serieus in zijn werk. Overdag probeert hij financieel het hoofd boven water te houden als jazzpianist in een café. 's Avonds werkt hij als exclusieve gigolo voor de rich and famous en gaan letterlijk alle deuren - of ze nu toegang bieden tot een limousine, een privévliegtuig of het duurste hotel in Amerika - voor hem open.

Ondanks alle wilde feesten, spannende reisjes naar jetset-oorden overal ter wereld en premières aan de arm van de zoveelste rijke erfgename, begint er iets te kriebelen bij Golden en twijfelt hij aan de invulling van zijn bestaan. Want wilde hij niet ooit een beroemde muzikant worden? En is een leven met een vaste vriendin voor hem weggelegd? Of zal Charlotte, de serveerster in het jazzcafé, nooit vrede kunnen hebben met zijn extravagante verleden?

Lees hier het interview dat Ze.nl had met een gigolo...

Ze.nl mag enkele exemplaren van Bekentenissen van een gigolo weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 februari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.