WIN: Princess and the Frog-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Tiana is grappig, slim en mooi en heeft naast een goede dosis doorzettingsvermogen ook een droom: haar eigen restaurant. Ze werkt heel hard om die droom te verwezenlijken, maar het gaat niet zo snel als ze dat zou willen. Prins Naveen is een jonge, knappe buitenlandse prins, die houdt van het goede leven, lekker eten en jazzmuziek en waar kan je dan beter zijn dan in New Orleans. Eenmaal aangekomen in de jazzstad ontmoet prins Naveen de voodoomagiër Dr. Facilier. Deze tovert Naveen om tot kikker om zo zijn identiteit te kunnen stelen en zijn heerlijke leven te kunnen leiden. Naveen is als kikker ten einde raad en komt op een gemaskerd bal terecht. Daar ziet hij Tiana aan voor een prinses en schiet hem het sprookje te binnen waarbij een prinses een kikker kust en hij weer man wordt. Hij belooft Tiana haar restaurant als zij hem kust. Omdat Tiana geen prinses is, verandert ook zij in een kikker...

De twee ruziënde kikkers gaan opzoek naar Mama Odie, diep in het moeras. Zij kan hen hopelijk vertellen wat ze moeten doen om weer mens te worden. Onderweg krijgen ze de hulp van Louis, een trompet spelende krokodil en de verliefde vuurvlieg Raymond. Gaandeweg leren Naveen en Tiana elkaar kennen en bedenken ze dat ze liever voor altijd samen zijn als kikkers, dan dat ze elkaar nooit gekend hebben als mens. Of dat hun toekomst is, kun je zien in deze prachtige nieuwe Disney-film.

Ze.nl mag enkele Princess and the Frog-pakketten weggeven, met daarin: 2 bioscoopkaartjes, een notitieblok en een stickervel! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 februari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.