WIN: DVD Fame

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Fame vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Ze hebben maar één doel voor ogen: to become a star! De weg naar succes gaat echter niet over rozen en ieder van hen merkt welke prijs er moet worden betaald voor de zo begeerde roem.

Fame is een spectaculaire film vol energie, flitsende muziek en fantastische dansscènes!

Eén van de sterren die in deze film speelt is Kherington Payne, zij heeft aan de Amerikaanse versie van het programma So You Think You Can Dance meegedaan. Ze speelt de rol van Alice, de streber van het stel. De hele cast staat garant voor geweldige dansmoves en zangtalent. De acteurs en actrices die een hoofdrol hebben bemachtigd in deze feel good-movie hebben allemaal een achtergrond in het theater of bij dansgroepen.

Ze.nl mag enkele dvd's van Fame weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 17 februari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.