WIN: Een heerlijke chicklit!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Tess Jarvis, 28 jaar, telt de minuten af. Twee om precies te zijn. Eén streepje betekent dat de test goed is uitgevoerd, twee streepjes betekent... eh, probleempje. Als bij een tweede test blijkt dat ze toch echt zwanger is, weet Tess niet of ze daar nou blij mee moet zijn of niet. Haar leven staat volledig op zijn kop. En hoe leg je dat nou uit, dat je dronken bent geworden en zwanger bent geraakt van je beste vriend Jim? Jim vindt het eigenlijk geweldig om vader te worden, maar geen van beiden durft voor een relatie te gaan, uit angst de vriendschap kapot te maken. Ze besluiten gewoon heel goede vrienden te blijven. Als Tess' oude vlam Laurence dan ook nog opduikt, is de verwarring compleet. Worstelend met al haar gevoelens probeert Tess te wennen aan het idee van haar moederschap en de rol die Jim daarin moet krijgen. Leuk om te weten: de schrijfster van dit verhaal is het zelf overkomen!

Ze.nl mag enkele exemplaren van Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend) weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 14 februari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.