Annemarie van Gaal - Succes

Media door Lot

De schrijfster
Annemarie van Gaal (1962) is een specialist op financieel gebied. Ze schopte het van alleenstaande moeder tot succesvol ondernemer. Eerst in Rusland, waarna ze een nieuwe start maakte in Amsterdam als belegger in vastgoed, investeerder en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij. Annemarie schrijft wekelijks columns in een financieel dagblad. Ze werkte mee aan financiële programma's als Dragons' Den en Ten Einde Raad en is als deskundige te zien in Een Dubbeltje Op Zijn Kant, waarin zij gezinnen aan de rand van de financiële afgrond nieuwe kansen laat zien.

Het verhaal
Hoeveel geld je maandelijks binnen krijgt, weet je meestal wel, maar waar geef je het allemaal aan uit? En vooral: waarom? Hoeveel betaal je bijvoorbeeld aan verzekeringen en heb je die wel allemaal nodig? Heb je enig idee wat je auto kost, hoeveel je aan je huisdier uitgeeft en wat je aan cadeautjes voor vrienden besteedt? Heb je wel eens uitgezocht of je recht hebt op een van de toeslagen die de Belastingdienst geeft? Heb je een pensioensgat, weet je überhaupt wat dat is, en hoe los je dat op? Móét je het eigenlijk wel oplossen? Dit boek maakt je bewust van je financiële huishouding, vraagt je om keuzes te maken en opent je ogen voor kansen. Ga een financieel onbezorgd leven tegemoet!

En?
Na een openhartige kijk in het leven van Annemarie van Gaal, raas je in tien overzichtelijke hoofdstukken door dit boek heen. Elk hoofdstuk afsluitend met een samengevat lijstje, waar je de voor jou belangrijke zaken kan afvinken. Annemarie maakt de besproken onderwerpen duidelijk door pakkende voorbeelden uit de praktijk. Ze is helder, geeft duidelijke adviezen en komt met haar verhaal to the point!

De boodschap van Annemarie is duidelijk; alleen jij hebt grip op je eigen financiële situatie. Dus ga niet bij de pakken neerzitten, maar kom alles onder ogen en onderneem actie. Van zelfmedelijden wil Annemarie niets weten, in plaats van slachtoffers wil zij vechters zien! Voor het onder ogen komen van je situatie heeft Annemarie een kasboek als bijlage van Succes toegevoegd; een praktisch boekje. Ook kun je op de site van uitgeverij Nieuw Amsterdam gratis schema's downloaden.

Het lezen van dit boek voelde als een schop onder mijn kont. Ook al is mijn financiële situatie niet beroerd, bewustwording van mijn uitgavenpatroon was confronterend. Ook ga ik actie ondernemen wat betreft mijn verzekeringen, je bent namelijk al snel dubbel verzekerd.

Wil je graag meer duidelijkheid over je eigen financiële situatie, wil je weten waar je geld allemaal naartoe gaat of zit je in de schulden en wil je graag je situatie veranderen, schaf dan Succes aan. Een boek dat helpt inzicht te krijgen! Een topboek, dat zich zeker terug verdient!

Succes - adviezen voor een financieel onbezorgd leven
Annemarie van Gaal
ISBN: 9789046806999
Prijs: 14,95
Uitgeverij: Nieuw Amsterdam