Helft vrouwen minnares geweest

Relaties door Jet

Ook al zetten veel vrouwen de bloemetjes dus flink buiten en zwijgen ze hier vervolgens over (33%), zelf vertrouwen ze hun partner absoluut niet: 80% controleert zijn spullen en 70% leest zijn sms'jes en mails.

Vrouwen zijn lang niet meer zo braaf als vroeger, zo komt uit de enquête van voren dat vrouwen geen problemen hebben met liegen en bedriegen: driekwart heeft wel eens wat gestolen, 3 procent heeft zelfs ingebroken. Ook maken vrouwen zich schuldig aan zwartwerken (60%), liegen over seks of uitgaven (33%), rijden onder invloed (24%) en het roken van cannabis (50%).

Ook op seksueel gebied zijn vrouwen stouter dan ooit: ze fantaseren over triootjes met twee mannen, seks met een gigolo en meespelen in een seksfilm. Sommige fantasieën gaan wel erg ver: zo gaf een vrouw toe te fantaseren over verkracht te worden. De helft van de deelneemsters heeft anale seks gehad en bijna driekwart bedreef de liefde op een openbare plek.

Trendwatcher Herman Konings verklaart 'ons' gedrag: "Vrouwen vertonen spierballengedrag. Ze willen tonen dat ze durven en geen doetjes zijn."

Hoe stout ben jij?