Hoe verleid je jouw Valentijn?

Relaties door Eline_B

Aan tafel
De liefde van de man gaat door de maag, dus haal je kookkunsten uit de kast en verras je Valentijn met een culinair hoogstandje. Uit onderzoek blijkt dat eten de op één na beste verleiding is, maar we kunnen het nutuurlijk ook onweerstaanbaar maken! Zorg voor eten en drinken die de lust opwekken, zoals: chocola, knoflook, oesters en fruit. Maak je eigen chocola, dat is leuk om te doen en je kunt van elk stukje chocola een (andere) vorm maken.

Drink champagne! Champagne zorgt ervoor dat je minder zenuwachtig wordt en heerlijk ontspannen raakt. Als je geen champagne lust, dan kun je ook een champagne-spoon maken. Gewoon een bolletje limoen-ijs in je champagne en het smaakt alweer heel anders. Nog steeds niet overtuigd, ga dan voor een goede fles rode wijn. Het toetje bestaat uit fruit. De vormen van bepaalde soorten fruit zorgen er ook voor dat de lust wordt opgewekt. Kies aardbeien met slagroom (of chocola) en leg bijvoorbeeld stukjes banaan, druiven of abrikoos op een schaal.  

Kleed de eettafel leuk aan: zet wat bloemetjes en kaarsen neer. Leg tussen de borden een gekleurd servet en zet de sausjes en ingrediënten in leuke schalen op tafel. Dit nodigt ook uit om elkaar te voeren. Zorg dat alles aanwezig is, zodat je niet de hele tijd op moet staan om dingen te pakken.

Als je zeker weet dat jouw Valentijn niet van 'anders' eten houdt, dan maak je gewoon zijn lievelingskost. Dan weet je zeker dat hij heerlijk zal eten en kun je daarnaast nog wat apartere hapjes serveren. Zet een leuk ontspannen muziekje op en dim de lichten een beetje. Jullie maaltijd wordt hoe dan ook een succes!

Wat moet ik aan?!
Je wilt er natuurlijk op en top uitzien voor je lover. Trek in ieder geval je pumps aan, dit zorgt ervoor dat je een mooiere houding krijgt en mannen vinden het gewoon sexy. Verder moet je aandoen waar je je lekker in voelt, behalve dan natuurlijk je trainingspak. Een jurkje doet het altijd goed bij de mannen! En gooi je haar los, dat vinden mannen over het algemeen veel mooier dan vast. Bovendien kan hij dan lekker door je haar heen wrijven als je gezellig bij elkaar op de bank kruipt.

Natuurlijk wil je er ook onder je kleding mooi uitzien en daarvoor mag je best even uitpakken. Koop een nieuw lingeriesetje. Wanneer je hem je nieuwe aankoop laat zien, is hij zeker positief verrast!

Briefjes
Wat altijd leuk is om te doen en om te krijgen zijn briefjes. Kleine boodschappen die je vriend laten zien dat je hem leuk, grappig of onweerstaanbaar vindt. Leg briefjes neer waar je zeker weet dat hij ze tegenkomt. Vertel hem waarom jij gek op hem bent. Ook dingen die jullie met z'n tweeën hebben, bijvoorbeeld een grapje, zodat hij weet dat wat jullie hebben speciaal is voor jou.

Flirt
Ik zei al eerder dat eten de op één na beste verleiding is. De beste verleiding ben je namelijk zelf! Je ogen, je houding, lichaam en lach maken jouw onweerstaanbaar. Flirt dus met je Valentijn, het maakt niet uit of je al jaren bij elkaar bent of niet; flirten werkt. Lach lief naar hem en kijk hem af en toe wat langer aan. Geef hem complimentjes over wat hij draagt en raak dit aan, bijvoorbeeld  zijn mooie horloge. Natuurlijk niet te veel, want dan wordt hij er misschien zenuwachtig van. En lach, dat is namelijk ontzettend goed voor het ego van je vriend en jij komt lief en leuk over. 

Fijne Valentijnsdag!