Zijn kleine mannen sexy?

Single & daten door Jet

Natuurlijk zijn er een heleboel 'korte' mannen met een knap gezicht en een waanzinnig lichaam, maar wat als ze slechts 1.65 meter zijn en jij boven ze uittorent? Zijn ze dan nog wel zo sexy?

Voor de kleine mannen is het natuurlijk ding-ding-ding-jackpot als zij een lange vrouw weten te scoren. Vol trots lopen zij naast hun reusachtige vriendin met een zelfingenomen glimlach als een voorbijgaande man haar lange benen bewondert.

Maar andersom? Natuurlijk kan een kleine man een fijn karakter hebben, een goede baan en in monogamie geloven... Het innerlijk van een persoon is uiteraard belangrijker dan het uiterlijk! Maar wat als je het gevoel hebt met je kleine broertje op stap te zijn en tussen de lakens zijn benen halverwege de jouwe komen?

Deze vrouwen hebben er in ieder geval geen moeite mee...

Sophie Dahl (1.80) met haar kleine man Jamie Cullum (1.68)Carla Bruni (1.75) met haar kleine man Nicolas Sarkozy (1.65)Katie Holmes (1.75) met haar kleine man Tom Cruise (1.70)L'Wren Scott (1.90) met haar kleine man Mick Jagger (1.75)

Ik ben zelf nog nooit voor een veel kleinere man gevallen... Ik sluit het zeker niet uit, maar kan me er nu nog even niets bij voorstellen dat ik door mijn knieën moet gaan om mijn vriendje een kus te geven.

Nu ben ik heel benieuwd hoe jullie hierover denken. Zouden jullie voor een veel kleinere man kunnen vallen of zoek je liever iemand van je eigen 'niveau'?